"Opreşte trecerea! Ştiu că unde nu e moarte, nu e nici iubire - şi totuşi, Te rog: Opreşte, Doamne, ceasornicul cu care ne măsori destrămarea."

joi, 1 iulie 2010

...1...

Doamna B

Doamna B este o femei.Totuşi nu e chiar o femeie, dar va fi.E o femeie-n devenire.Ea-şi iubeşte viaţa şi natura.Este într-o continuã cãutare de nou şi frumos.Viaţa ei este pe de-o parte incredibil de frumoasã(atunci când se detaşazã de trup), iar pe de altã parte mult prea trisã pentru a-i face faţã.
Depresiile au schimbat-o mult.Mai nou se dedicã meditaţiei.Îi place sã cugete.Iubeşte tot ce-i nou si dacã s-ar putea, ar dori sã-şi dedice un an din viaţã pentru a învãţa, studia, a se informa.
Doamna B este o femeie frumoasã deşi ea nu s-a vazut vre-o datã aşa.Are unele momente în care se priveşte în oglindã şi atunci se iubeşte.Pãcat cã nu le conservã.
Viaţa ei era una simplã şi monotonã: studiu, acasã, aprofundare, ieşiri, familie, studiu, dar ceva s-a schimbat când a apãrut el.


El

El este un artist în devenire.Un bãrbat frumos, dar aiurit, cu capul în nori, dornic...O soarbe din priviri.Dacã ar putea ar lega mâna doamnei B de a lui.Atunci când o ţine de mânã, se încarcã pozitiv.E sursa lui de energie(orice).
Bãrbat chipeş şi drãgãstos, aş putea spune cã roiesc femeile-n jurul lui, însã el ştie sã aleagã.Poate sã o facã fericitã pe doamna B, în preajma lui radiazã.
Doamna B nu este o femeie deschisã, iar el nu reuşeşte sã afle prea multe despre ea.Rãmâne un mister care aprinde flacãra, ori o menţine constantã.
Ieri, i-a dãruit o parte din el, iar doamna B nu se poate despãrţi de acest dar.Fericirea s-a întors, i-a zâmbit şi o ţine în suspans.


Presupuneri

Ei sunt doi visãtori.Doamna B iubeşte cãlãtoriile, ieşirile, iar alãturi de el aceste lucruri dragi par a fi binecuvântate.
Doamnei B îi place sã se implice în relaţii de orice naturã.Acordã timp şi înţelegere oamenilor din jurul ei.Orice prieten, om care face parte din viaţa ei are un colţ din inima sa.Nu ştie sã-şi aleagã prietenii, dar cei pe care-i are aproape sunt norocoşi.
Dacã ar putea, doamna B l-ar lua de braţ şi ar fugi cu el alãturi, cu o cafea în mânã, undeva, departe.Ea nu e omul care sã fugã de responsabilitãţi, dar cu siguranţã e omul care are uneori nevoia de a evada în necunoscut, de a vedea, de a exploata.
Iubeşte natura şi natura-i rãspunde cu sãrutarea razelor de soare, ori cu ploaia caldã de varã.Doamnei B îi place sã alerge prin ploaie, lãsând picurii sã-i mângâie trupul mic şi îndesat.Pentru ea cu o floare se face primãvarã şi cu trei nori e furtunã.
Când e singurã îşi sãrutã umãrul gol, cãci breteaua îi cade mereu şi priveşte grãdina din terasa ticsitã de flori multicolore.Viseazã la el.
Mai nou îi place sã vorbeascã la persoana a treia despre ea...


2 comentarii:

  1. sincer? nu am prea inteles mare lucru.... da' e ok :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate o să înţelegi din postările ce vor urma, pentru că se leagă, iar aceasta a fost introducerea;)

    RăspundețiȘtergere